Karitsan karetta grillissä

 


Esivalmistelujen jälkeen grillattu karitsan kare valmistuu todella nopeasti ja maistuu herkulliselta.

Varaa karetta niin, että jokaiselle ruokailijalle tulee 3 - 4 kyljystä.

Marinadi:

Oliiviöljyä 1 dl

Tuoretta rosmariinia

Soijakastiketta 2 rkl

Suolaa

Mustapippuria

Lisäksi tarvitsee yhden valkosipulin.

Leikkaa kare kyljyksiksi. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset ja laita kyljykset marinoitumaan jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi, mutta aina parempaa, jos antaa olla yön yli.

Valmistele grilli niin, että on mahdollisimman kuuma. Laita ensin puolitetun valkosipulin puoliskot grilliin. Hetken kuluttua lisää kyljykset ja grillaa niitä noin minuutin ajan kummaltakin puolelta.

Ennen tarjoilua hiero kyljyksiä grillatuilla valkosipulin puolikkailla.

Tarjoile grillatut karitsan kyljykset kuumana esimerkiksi peruna-oliivisalaatin tai Pisto Murcianon kera.



Kommentit

Suosikit

Espanjalainen makkarapata

Gambas al Pil Pil

Pinaatti-kikhernelasagne

Burgundinpata

Kermainen ahvenkeitto

Sitruunainen avokadorisotto

Pähkinäinen päärynä-gorgonzolarisotto

Paahdettuja uunijuureksia ja tofua

Kesäkurpitsa-kookoskeitto

Tomaatti-härkisohratto