Esivalmistelujen jälkeen grillattu karitsan kare valmistuu todella nopeasti ja maistuu herkulliselta.
Varaa karetta niin, että jokaiselle ruokailijalle tulee 3 - 4 kyljystä.
Marinadi:
Oliiviöljyä 1 dl
Tuoretta rosmariinia
Soijakastiketta 2 rkl
Suolaa
Mustapippuria
Lisäksi tarvitsee yhden valkosipulin.
Leikkaa kare kyljyksiksi. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset ja laita kyljykset marinoitumaan jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi, mutta aina parempaa, jos antaa olla yön yli.
Valmistele grilli niin, että on mahdollisimman kuuma. Laita ensin puolitetun valkosipulin puoliskot grilliin. Hetken kuluttua lisää kyljykset ja grillaa niitä noin minuutin ajan kummaltakin puolelta.
Ennen tarjoilua hiero kyljyksiä grillatuilla valkosipulin puolikkailla.
Tarjoile grillatut karitsan kyljykset kuumana esimerkiksi peruna-oliivisalaatin tai Pisto Murcianon kera.
Kommentit
Lähetä kommentti