Paella de la huerta (vegaaninen)
Kasvitarhan paella on nimensä mukaisesti syntynyt oman puutarhan antimista ja resepti on kotoisin Murcian maakunnasta.
Tarveaineet neljän hengen paellaan:
1,5 dl riisiä (bomba lajike turpoaa kolminkertaiseksi kypsyessään ja imee itseään makuja paellan muista aineksista)
Sipuli
Valkosipulia muutama kynsi maun mukaan.
Tomaatti
Purkki säilykeartisokkia
Punainen paprika
100 g vihreitä papuja
150 g härkäpapuja (tai mustapapuja)
2 - 3 herkkusientä
Puoli litraa kasvislientä
Tuoretta persiljaa
Oliiviöljyä
Pussi paellamausteseosta tai
suolaa, mustapippuria, savupaprikaa, juustokuminaa ja sahramia
Valmistus:
Pese ja pilko kaikki vihannekset, valuta pavut ja keitä vihreitä papuja muutama minuutti.
Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli. Lisää paprika, valkosipuli, tomaatti ja herkkusienet ja jatka paistamista 10 minuuttia. Lisää härkä/mustapavut ja vihreät pavut sekä riisi. Lisää mausteet ja paista vielä hetki sekoitellen ja lisää kasvisliemi.
Paista, kunnes kaikki kasvisliemi on imeytynyt välillä sekoittaen. Varmista, että riisi on kypsää. Jos ei, niin lisää vielä nestettä. Mausta vielä persiljahakkeella ja sitruunan mehulla.
Kommentit
Lähetä kommentti