Paella de la huerta (vegaaninen)

 


Kasvitarhan paella on nimensä mukaisesti syntynyt oman puutarhan antimista ja resepti on kotoisin Murcian maakunnasta.

Tarveaineet neljän hengen paellaan:

1,5 dl riisiä (bomba lajike turpoaa kolminkertaiseksi kypsyessään ja imee itseään makuja paellan muista aineksista)

Sipuli

Valkosipulia muutama kynsi maun mukaan.

Tomaatti

Purkki säilykeartisokkia

Punainen paprika

100 g vihreitä papuja

150 g härkäpapuja (tai mustapapuja)

2 - 3 herkkusientä

Puoli litraa kasvislientä

Tuoretta persiljaa

Oliiviöljyä

Pussi paellamausteseosta tai

suolaa, mustapippuria, savupaprikaa, juustokuminaa ja sahramia

Valmistus:

Pese ja pilko kaikki vihannekset, valuta pavut ja keitä vihreitä papuja muutama minuutti.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli. Lisää paprika, valkosipuli, tomaatti ja herkkusienet ja jatka paistamista 10 minuuttia. Lisää härkä/mustapavut ja vihreät pavut sekä riisi. Lisää mausteet ja paista vielä hetki sekoitellen ja lisää kasvisliemi.

Paista, kunnes kaikki kasvisliemi on imeytynyt välillä sekoittaen. Varmista, että riisi on kypsää. Jos ei, niin lisää vielä nestettä. Mausta vielä persiljahakkeella ja sitruunan mehulla.




Kommentit

Suosikit

Espanjalainen makkarapata

Gambas al Pil Pil

Neljä eri tapasta samasta pohjasta

Pinaatti-kikhernelasagne

Burgundinpata

Bacalao con tomate - Turskaa tomaattien kera

Lohirullat

Tonnikalapiiras

Pähkinäinen päärynä-gorgonzolarisotto

Kermainen ahvenkeitto