![]() |
Ainekset:
2-3 tuoretta sipulia
Noin 200 g sieniä
1 iso keitetty peruna
12 katkaravun pyrstöä (3/annos)
3 kananmunaa
Tuoretta persiljaa
Tilkka kermaa
Oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Valmistus:
Keitä peruna suolavedessä.
Paista pannulla katkarapuja öljyssä muutama minuutti ja jätä odottamaan.
Kuullota samassa öljyssä pilkotut sipulit ja lisää pilkotut sienet. Kypsennä ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää kuorittu ja kuutioitu peruna ja jatka kuullottamista.
Riko kananmunat kulhoon ja lisää iso nippu silputtua persiljaa, tilkka kermaa, suolaa ja mustapippuria ja sekoita kevyesti. Lisää pannulle muiden ainesten päälle. Sekoita lastalla varovasti, kunnes kananmuna alkaa hyytyä.
Annostele lautasille, lisää katkaravut ja viimeistele persiljalla.
Kommentit
Lähetä kommentti