Paahdettua munakoisoa vuohenjuustolla

 


Klassikko yhdistelmä munakoisosta ja vuohenjuustosta, joka saa tässä reseptissä vielä aivan uusia ulottuvuuksia. Iso suositus, resepti joka itsellä menee top kymppiin!

Ainekset kahdelle, yksi munakoiso/syöjä

2 munakoisoa

Tomaattikastiketta (Coop Sugo della casa toimi hyvin)

180 g vuohenjuustoa

Paahdettua punaista paprikaa

Espanjalaisia sardelleja

Kuivattua persiljaa

Suolaa

Oliiviöljyä

Valmistus:

Halkaise munakoisot ja tee syvät ristiviillot syvälle, lähelle kuorta. Ripottele suolaa pintaan ja lorauta reilusti öljyä ja hiero sormin, että maut painuvat hedelmälihaan. Paahda 240 asteisessa uunissa puoli tuntia leivinpaperin päällä, halkaistut pinnat alaspäin. 

Kun munakoisot ovat kypsyneet, riko haarukalla hedelmäliha. Annostele tomaattikastiketta reilusti päälle. Mausta persiljalla. Viipaloi vuohenjuusto ja jaa tasaisesti munakoisojen päälle. Laita vielä uuniin noin 10 minuutin ajaksi.

Kun vuohenjuusto näyttää hieman sulaneelta, ota pois uunista ja annostele lautasille kaksi puolikasta/annos. Lisää päälle suikaleet paahdettua punaista paprikaa ja sardellifileet.



Kommentit