Klassikko yhdistelmä munakoisosta ja vuohenjuustosta, joka saa tässä reseptissä vielä aivan uusia ulottuvuuksia. Iso suositus, resepti joka itsellä menee top kymppiin!
Ainekset kahdelle, yksi munakoiso/syöjä
2 munakoisoa
Tomaattikastiketta (Coop Sugo della casa toimi hyvin)
180 g vuohenjuustoa
Paahdettua punaista paprikaa
Espanjalaisia sardelleja
Kuivattua persiljaa
Suolaa
Oliiviöljyä
Valmistus:
Halkaise munakoisot ja tee syvät ristiviillot syvälle, lähelle kuorta. Ripottele suolaa pintaan ja lorauta reilusti öljyä ja hiero sormin, että maut painuvat hedelmälihaan. Paahda 240 asteisessa uunissa puoli tuntia leivinpaperin päällä, halkaistut pinnat alaspäin.
Kun munakoisot ovat kypsyneet, riko haarukalla hedelmäliha. Annostele tomaattikastiketta reilusti päälle. Mausta persiljalla. Viipaloi vuohenjuusto ja jaa tasaisesti munakoisojen päälle. Laita vielä uuniin noin 10 minuutin ajaksi.
Kun vuohenjuusto näyttää hieman sulaneelta, ota pois uunista ja annostele lautasille kaksi puolikasta/annos. Lisää päälle suikaleet paahdettua punaista paprikaa ja sardellifileet.
Kommentit
Lähetä kommentti