Zarangollo on ollut alunperin murcialaisten maatyöläisten ruokaa, mutta säilyttänyt asemansa paikallisen ruokakulttuurin edustajana ja edelleen löytyy alueen monen ravintolan ruokalistalta. Se on kevyttä, maukasta, nopea valmistaa ja todella edullinen ruoka.
Ainekset:
2 reilua sipulia
Kokonainen iso kesäkurpitsa
4 kananmunaa
Oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Valmistus:
Kuori ja pilko sipulit melko hienoksi. Pese kesäkurpitsa ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Kaada tilkka oliiviöljyä pannulle ja kuullota hetki sipuleita keskilämmöllä. Lisää kesäkurpitsan palat ja anna kypsyä välillä sekoittaen. Kun kesäkurpitsa vaikuttaa lähes kypsältä, lisää pannulle kananmunat. Jatka sekoittamista, kunnes kananmunat muuttuvat kokkeliksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Voit lisätä myös ruohosipulia annoksille.
Kommentit
Lähetä kommentti