Vuohenjuusto-herkkusieni pincho
Herkullinen pieni tapas naposteluun ja illanistujaisiin.
Ainekset:
Pehmeää vuohenjuustoa 100 g
Pienikokoisia herkkusieniä 100 g
Patonki
Oliiviöljyä
Sherryviinietikkaa
Valkosipulin kynsiä 2 kpl
Suolaa
Tuoretta timjamia
Valmistus:
Puhdista sienet ja pilko 2-3 osaan. Ruskista sieniä paistinpannulla oliiviöljyssä. Lisää hienonnettu valkosipuli, viinietikka ja suola ja jatka paistamista, kunnes sienet ovat saaneet kauniin, paahteisen värin.
Viipaloi patonki ohuiksi siivuiksi ja asettele uunipellille. Lorauta tilkka oliiviöljyä kullekkin palalle ja paahda uunissa noin 5 minuuttia 225 asteessa.
Leikkaa vuohenjuustosta ohuita siivuja ja lisää patonkien päälle. Ota coctail-tikkuun herkkusieniä ja kiinnitä tapaksen päälle. Viimeistele suupalat timjamilla.
Kommentit
Lähetä kommentti