Merellinen avokadoherkku

 


Nämä sopivat suupalaksi tai alkuruoaksi menuuseen.

Ainekset noin kymmeneen pikkuannokseen,

Avokado

200 g Taskuravun lihaa (myös tonnikala käy)

Kananmunan valkuainen

100 g katkarapuja

10 g sipulia

Ruohosipulia

Lohen mätiä

30 g majoneesia

Oliiviöljyä

Suolaa

Halkaise avokado, poista kivi ja irroita hedelmäliha lusikalla. Murskaa avokado haarukalla kulhossa. Pilko keitetyn kananmunan valkuainen sekaan sekä hienonnettu sipuli, ruohosipulia, valutettu taskurapu ja majoneesi. Lisää vielä ruokalusikallinen oliiviöljyä ja mausta suolalla ja sekoita ainekset hyvin keskenään.

Täytä tarjoiluastia avokadoseoksella ja viimeistele annos katkaravuilla, lohen mädillä ja ruohosipulilla. Voit käyttää myös avokadon kuoria tarjoiluun, jolloin annoksista tulee hieman reilummat.


Kommentit

Suosikit

Espanjalainen makkarapata

Gambas al Pil Pil

Pinaatti-kikhernelasagne

Burgundinpata

Kermainen ahvenkeitto

Tonnikalapiiras

Pähkinäinen päärynä-gorgonzolarisotto

Sitruunainen avokadorisotto

Paahdettuja uunijuureksia ja tofua

Kesäkurpitsa-kookoskeitto