Katkarapu-pastasalaatti

 


Herkullinen salaatti, missä salaisuutena on makean ja suolaisen yhdistämä makunautinto.

Tarveaineet noin neljälle,

200g pastaa, mielellään pienikokoista

180g pieniä katkarapuja

10 kpl sardellifileitä oliiviöljyssä

n. 80g vihreitä oliiveja

n. 20 kpl kirsikkatomaatteja

Pieni purkki säilykemaissia

Kastike:

1,5dl luonnonjugurttia

2 rkl oliiviöljyä

Loraus viinietikkaa

Suolaa maun mukaan

Keitä pasta ohjeen mukaan ja valmista samalla kastike lisäämällä muut ainekset jugurttiin samalla sekoittaen.

Lisää sulatetut katkaravut kypsän pastan joukkoon ja pilko sardellifileet pienemmiksi ennen salaattiin lisäystä. Puolita oliivit ja tomaatit ja valuta maissit ja lisää salaattiin. Sekoita kastike mukaan ja herkullinen salaatti on valmis nautittavaksi. Lisukkeeksi sopii patonki ja kevyehkö puna- tai valkoviini.



Kommentit

Suosikit

Espanjalainen makkarapata

Pinaatti-kikhernelasagne

Gambas al Pil Pil

Burgundinpata

Kermainen ahvenkeitto

Sitruunainen avokadorisotto

Pähkinäinen päärynä-gorgonzolarisotto

Paahdettuja uunijuureksia ja tofua

Tomaatti-härkisohratto

Kesäkurpitsa-kookoskeitto