Katkarapu-pastasalaatti
Herkullinen salaatti, missä salaisuutena on makean ja suolaisen yhdistämä makunautinto.
Tarveaineet noin neljälle,
200g pastaa, mielellään pienikokoista
180g pieniä katkarapuja
10 kpl sardellifileitä oliiviöljyssä
n. 80g vihreitä oliiveja
n. 20 kpl kirsikkatomaatteja
Pieni purkki säilykemaissia
Kastike:
1,5dl luonnonjugurttia
2 rkl oliiviöljyä
Loraus viinietikkaa
Suolaa maun mukaan
Keitä pasta ohjeen mukaan ja valmista samalla kastike lisäämällä muut ainekset jugurttiin samalla sekoittaen.
Lisää sulatetut katkaravut kypsän pastan joukkoon ja pilko sardellifileet pienemmiksi ennen salaattiin lisäystä. Puolita oliivit ja tomaatit ja valuta maissit ja lisää salaattiin. Sekoita kastike mukaan ja herkullinen salaatti on valmis nautittavaksi. Lisukkeeksi sopii patonki ja kevyehkö puna- tai valkoviini.
Kommentit
Lähetä kommentti