Avokadokastike vähärasvaiselle kalalle
Avokadokastike tuo raikkaan vaihtoehdon paistetun vaalean kalan kaveriksi. Sopii niin turskalle, ahvenelle kuin kaikille muille vähärasvaisille kaloille.
Tarvitset,
1 avokado
2 valkosipulin kynttä
Puolikkaan sitruunan mehu
Tuoretta timjamia
2 dl kaurakermaa tai ruoka tai kuohukermaa
Oliiviöljyä
Suolaa
Paista mieleisillä mausteilla maustetut kalat kuumalla pannulla oliiviöljyssä sopivan kypsiksi.
Jätä tyhjä pannu miedolle lämmölle ja lisää pilkotut valkosipulit ja muutama timjamin oksa öljyyn maustumaan. Kaada kerma pannulle ja anna kiehahtaa kevyesti.
Lusikoi kypsän avokadon hedelmäliha kulhoon ja purista sitruunan mehu päälle. Kaada kuuma kerma pannulta päälle ja soseuta. Mausta vielä suolalla ja tuoreella timjamilla ja tarjoile heti.
Kommentit
Lähetä kommentti