Uuniperunoita ja sardellia

 


Uunissa paahdetut uudet perunat ja suolainen sardelli ovat mainio makupari ja sopivat hyvin sormisyötäviksi herkkupaloiksi.

Puoli kiloa uusia perunoita. (toki perinteinen rosamunda myös käy)

Kaurafraichea tai ranskankermaa

Sardellifileitä oliiviöljyssä

Oliiviöljyä

Luomusitruuna

Ruohosipulia

Suolaa 

Mustapippuria

Pese ja halkaise perunat. Kaada pinnalle tilkka oliiviöljyä ja vähän suolaa ja laita uuniin kypsymään 200 asteeseen n. 25 minuuttia.

Mausta kypsät perunat mustapippurilla, laita nokare kaurafraichea joka perunalle, sekä yksi sardelli ja silppua päälle vielä ruohosipulia ja raasta sitruunasta kuorta viimeistelyksi.

Helppoa ja herkullista!



Kommentit

Suosikit

Espanjalainen makkarapata

Gambas al Pil Pil

Pinaatti-kikhernelasagne

Burgundinpata

Kermainen ahvenkeitto

Sitruunainen avokadorisotto

Pähkinäinen päärynä-gorgonzolarisotto

Paahdettuja uunijuureksia ja tofua

Tomaatti-härkisohratto

Kesäkurpitsa-kookoskeitto