Kampasimpukkaa kookosliemessä
Kampasimpukkaa kookosliemessä kannattaa tarjota alkupalaksi tai tapaksena.
Varaa simpukoita 1-2/annos, riippuen simpukoiden koosta.
Kampasimpukoita 4
Kookoskermaa 1 dl
Oliiviöljyä
Limetin mehua ja kuorta
Rucolaa
Suolaa
Valmistus on hyvin helppoa. Paista hyvin kuivatut kampasimpukat kuumalla pannulla pienessä oliiviöljyssä nopeasti molemmin puolin niin, että pinta saa väriä, mutta ei läpikypsäksi. Mausta kevyesti limen mehulla ja suolalla.
Kiehauta kookoskerma ja sekoita puolikkaan limen mehu sekaan.
Kaada liemi tarjoiluastiaan ja lisää kampasimpukat. Raasta päälle ripaus limen kuorta, muutama tippa laadukasta oliiviöljyä ja viimeistele rucolalla.
Kommentit
Lähetä kommentti