Kampasimpukkaa kookosliemessä

 


Kampasimpukkaa kookosliemessä kannattaa tarjota alkupalaksi tai tapaksena. 

Varaa simpukoita 1-2/annos, riippuen simpukoiden koosta.

Kampasimpukoita  4

Kookoskermaa 1 dl

Oliiviöljyä

Limetin mehua ja kuorta

Rucolaa

Suolaa

Valmistus on hyvin helppoa. Paista hyvin kuivatut kampasimpukat kuumalla pannulla pienessä oliiviöljyssä nopeasti molemmin puolin niin, että pinta saa väriä, mutta ei läpikypsäksi. Mausta kevyesti limen mehulla ja suolalla. 

Kiehauta kookoskerma ja sekoita puolikkaan limen mehu sekaan.

Kaada liemi tarjoiluastiaan ja lisää kampasimpukat. Raasta päälle ripaus limen kuorta, muutama tippa laadukasta oliiviöljyä ja viimeistele rucolalla.

Kommentit

Suosikit

Espanjalainen makkarapata

Gambas al Pil Pil

Pinaatti-kikhernelasagne

Burgundinpata

Kermainen ahvenkeitto

Sitruunainen avokadorisotto

Pähkinäinen päärynä-gorgonzolarisotto

Paahdettuja uunijuureksia ja tofua

Tomaatti-härkisohratto

Kesäkurpitsa-kookoskeitto