Brocheta de jamón y vieira


 Herkullinen pincho yhdistää ilmakuivatun kinkun ja kampasimpukan hienostuneet maut yhteen.

Neljään pinchoon tarvitset:

Neljä siivua iberico-kinkkua

Neljä kampasimpukkaa

Makea ja kypsä päärynä

Ruokalusikallinen hunajaa

Kuusi ruokalusikallista oliiviöljyä

Salottisipuli

Limen mehua

Suolaa

Valkopippuria

Tuoretta persiljaa

Mausta hyvin kuivatut kampasimpukat ripauksella valkopippuria ja suolaa.

Sekoita kulhossa hunaja ja oliiviöljy ja laita kampasimpukat marinoitumaan.

Ota kampasimpukat pois ja lisää öljy-hunajaseokseen persilja, pilkottu sipuli, ripaus suolaa ja purista limen mehua vähän joukkoon ja aja sauvasekoittimella hienommaksi.

Paista kampasimpukat kuumalla pannulla molemmin puolin. Noin minuutti / puolisko riittää.

Ota iberico jääkaapista vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua. Kuori päärynä ja leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi.

Rakenna pincho niin, että kinkun siivu tulee pohjalle ja sitä pyöritetään jokaisen ainesosan väliin. Mausta lopuksi kastikkeella.



Kommentit

Suosikit

Espanjalainen makkarapata

Gambas al Pil Pil

Pinaatti-kikhernelasagne

Burgundinpata

Kermainen ahvenkeitto

Sitruunainen avokadorisotto

Pähkinäinen päärynä-gorgonzolarisotto

Paahdettuja uunijuureksia ja tofua

Tomaatti-härkisohratto

Kesäkurpitsa-kookoskeitto