Ensalada de atun - Espanjalainen tonnikalasalaatti
Tonnikalasta ja tuoreista puutarhan antimista syntyy maukas ja raikas salaatti.
Salaattiin tarvitset:
Tomaatteja
Paahdettua paprikaa (säilyke käy hyvin)
Sipulia
Valkosipulia
Kapriksia
Sitruunaa
Tonnikalaa
Oliiviöljyä
Merisuolaa
Mustapippuria
Annokset voi tehdä suoraan lautasille. Pilko tomaatit siivuiksi ja asettele lautasen reunoille. Pilko paprikoita pienemmiksi ja laita keskelle annosta. Valuta tonnikala ja lisää paprikoiden päälle. Lisää vielä sipulirenkaat ja kaprikset.
Pirskota oliiviöljyä salaatille ja raasta hieman valkosipulia. Lisää maun mukaan vähän suolaa ja pippuria myllystä. Purista lopuksi sitruunasta mehua annoksen päälle.
Nauti reilumpi annos ateriaksi tai valmista pienempi annos osaksi tapaspöydän antimia.
Kommentit
Lähetä kommentti