Cojonudos

 


Kun tarvitset nopeasti pientä suolaista purtavaa, niin herkulliset cojonudot valmistuvat tuossa tuokiossa.

Tapaksiin tarvitset: 

Vaaleaa leipää

Paahdettuja paprikoita. Löytyy säilykkeenä jos ei halua itse valmistaa.

Chorizo-makkaraa

Viiriäisen munia

Oliiviöljyä



Valuta säilykepaprikoista liemi ja kuivaa vielä talouspaperilla. Leikkaa chorizot noin puolen sentin siivuiksi ja paista kypsäksi kuumalla pannulla. Älä kaada rasvaa pois vaan paista viiriäisen munat samassa rasvassa. Niiden kanssa täytyy olla melko varovainen, että saa keltuaisen pysymään ehjänä.

Levitä leipäsiivulle hieman oliiviöljyä ja kokoa annos aloittaen paprikasta, seuraavaksi makkarapalat ja päälle paistettu viiriäisen muna. Suolaa ei yleensä tarvitse lisätä, sillä chorizo sisältää sitä yllin kyllin.

Nautitaan lämpiminä.




Kommentit

Suosikit

Espanjalainen makkarapata

Gambas al Pil Pil

Pinaatti-kikhernelasagne

Burgundinpata

Neljä eri tapasta samasta pohjasta

Tonnikalapiiras

Kermainen ahvenkeitto

Pähkinäinen päärynä-gorgonzolarisotto

Sitruunainen avokadorisotto

Paahdettuja uunijuureksia ja tofua