Jättikatkarapuja uunissa (langostinos al horno)

 


Jättikatkaravut kuuluu eri muodossa aina tapaspöytään. Nopea tapa on valmistaa ne uunissa.

Tähän ohjeeseen tarvitset:

Jättikatkarapuja

Sitruuna

Valkosipulia 1-2 kynttä

Persiljaa

Suolaa 

Oliiviöljyä

Sulata, huuhtele ja kuivaa ravut.

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Raasta valkosipulit, purista sitruunan mehu ja sekoita tilkkaan oliiviöljyä ja lisää hieman suolaa ja silppua sekaan persiljaa. 

Kun katkaravut ovat olleet uunissa noin 10 minuuttia, mausta mausteseoksella ja tarjoile heti kuumana.




Kommentit

Suosikit

Espanjalainen makkarapata

Gambas al Pil Pil

Pinaatti-kikhernelasagne

Burgundinpata

Kermainen ahvenkeitto

Sitruunainen avokadorisotto

Pähkinäinen päärynä-gorgonzolarisotto

Paahdettuja uunijuureksia ja tofua

Tomaatti-härkisohratto

Kesäkurpitsa-kookoskeitto