Rucolamunakas

 


Vaikka espanjalaiseen tapaspöytään kuuluu erottamattomasti Tortilla de patatas, niin välillä vaihtelu virkistää. Tähän yksinkertaiseen munakkaaseen makua antaa rucolan lisäksi tryfffeliöljy.

Pieneen tapasannokseen riittää 1 kananmuna/annos eli tämä ohje on neljään annokseen.

4 kpl luomumunia

Rucolaa

Loraus kaurakermaa

Tryffeliöljyä

Suolaa

Valkopippuria


Pilko rucola pieneksi ja sekoita ainekset kulhossa keskenään. Tryffeliöljyn määrän kanssa kannattaa olla varoivainen, noin teelusikallinen/kanamuna riittää. Lisää suolaa ja ripaus valkopippuria. Jaa seos cazueloihin ja laita kypsymään 180 asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi.

Jos rucola on omasta maasta, niin loppukesästä siitä saa myös kukat hyödynnettyä, jotka ovat syötäviä ja niillä voi viimeistellä annokset. 



Kommentit